Informació i ajuda

93 454 91 09

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Dilluns - Dijous: 9-14h i 15-20h
Divendres: 9-14h

Taller temàtic per famílies 4. He de cuidar-me per poder ajudar

Dia i hora: dissabte 20/05/2017 de les 10:00h a les 13:00h

Lloc: c. Mallorca, 198, principal 2ª

Organitza: ACAB

Taller temático dirigido a familiares de 3 horas de duración. Tiene como objetivo trabajar en profundidad los factores familiares que pueden contribuir a la superació de la malaltia per part de la persona afectada

En aquest taller veurem com impacta la malaltia d’un fill/a, de la parella, d’un germà/na en la nostra vida i com influeix en  tots els àmbits d’aquesta: el personal, el familiar, el sentimental, el social, el laboral...Ens farem conscients d’aquest fet i cercarem estratègies per minimitzar aquest impacte. En la mida en que la nostra vida mantingui certa estabilitat, la malaltia no prendrà el control i la podrem combatre.

Arxius adjunts

  • Família que acompanya amb amor i fermesa
  • Persona amb consciència de malaltia i motivació pel canvi
  • Escola que actua amb rapidesa i coneixement davant un cas
  • Tractament especialitzat
  • Millora significativa del pronòstic de curació