Informació i ajuda

93 454 91 09

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Dilluns - Dijous: 9-14h i 15-20h
Divendres: 9-14h

Grup de suport per persones afectades

Dia i hora: dimarts 16/10/2018 de les 18:00h a les 20:00h

Lloc: C/ Mallorca, 198, principal 2ª

Organitza: ACAB

El Grup de suport es una reunió setmanal de persones que lluiten per superar un trastorn alimentari, guiat per una psicòloga especialitzada i que té com a objectius millorar la teva motivació i empoderar-te per superar el teu trastorn.

Els Objectius del treball grupal son reforçar la consciència de malaltia i la motivació pel canvi, ajudar a iniciar tractament i establir un bon vincle terapèutic amb els professionals, acompanyar durant el procés terapèutic per evitar recaigudes i abandonaments i acompanyar a la recuperació dels projectes vitals i les relacions socials i familiars un cop finalitzat el procés. A més de compartir amb altres persones les emocions que genera la malaltia, i sobre tot les ganes de deixar el trastorn enrere.

EL GRUP ES UN ESPAI DE AUTODESCOBRIMENT I DESPLEGAMENT DE LES TEVES CAPACITATS, NO PARLEM NOMÉS DE TRASTORN SINO DEL QUE TENS PER PODER-LO SUPERAR.

  • Família que acompanya amb amor i fermesa
  • Persona amb consciència de malaltia i motivació pel canvi
  • Escola que actua amb rapidesa i coneixement davant un cas
  • Tractament especialitzat
  • Millora significativa del pronòstic de curació