Fes-te soci/a

Fes possible #aturemlanorexia

Tu també pots ajudar a l’Associació contra l’anorèxia i la bulímia com a soci o sòcia a través d’una aportació econòmica.

 • Què hi guanyem?
  • Ajudar  2.000 persones anualment
  • Acompanyar  150 famílies l’any en el progrés de la malaltia
  • Treballar amb més de 8.000 adolescents i joves anualment
  • Detectar casos d’anorèxia i bulímia a temps
  • Denunciar llocs web que fan apologia de l’anorèxia i la bulímia; pàgines pro-ana i pro-Mia

Si vols fer-te soci/a, omple aquest formulari i contactarem amb tu.

  *En quotes inferiors a 3€ es realitzarà un cobrament anual
  En compliment del què indica el Reglament General de Protecció de Dades, (UE) 2016/679 de 27 d’abril, l’informem que vostè por exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió o oposició enviant un correu electrònic a acab@acab.org, indicant el dret que desitja exercir i identificant-se adequadament. També l’informem que té el dret de presentar una reclamació davant de l’ Agència Espanyola de Protecció de Dades si considera que s’han vulnerat els seus drets. Les seves dades es conservaran mentre es mantingui la relació i desprès durant els anys necessaris per la prescripció de les responsabilitats legals. Dono el meu consentiment al tractament de les meves dades personals per les finalitats descrites.

 


D’acord a la la modificació de la Llei 49/2002 d’Incentius Fiscals al Mecenatge, que va entrar en vigor l’1 de gener del 2015, us podreu beneficiar de interessants beneficis fiscals per les vostres donacions.

Saps que pots desgravar fins a un 75% de la teva donació?

Cada any, a l’inici de la campanya de la renda, et remetrem les dades relatives a la teva col·laboració de l’any anterior perquè puguis utilitzar-los a efectes fiscals.