Fes-te voluntari/a

Fes possible #aturemlanorexia

Et convidem a ser voluntari o voluntària de l’Associacio contra l’anorèxia i la bulímia i ajudar centenars de famílies cada any

No cal tenir experiència prèvia però abans de començar el voluntariat es realitzarà una entrevista i una formació específica per saber més sobre els Trastorns de la conducta alimentària.

Si tens ganes de col·laborar, omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu.

    En compliment del què indica el Reglament General de Protecció de Dades, (UE) 2016/679 de 27 d’abril, l’informem que vostè por exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió o oposició enviant un correu electrònic a acab@acab.org, indicant el dret que desitja exercir i identificant-se adequadament. També l’informem que té el dret de presentar una reclamació davant de l’ Agència Espanyola de Protecció de Dades si considera que s’han vulnerat els seus drets. Les seves dades es conservaran mentre es mantingui la relació i desprès durant els anys necessaris per la prescripció de les responsabilitats legals. Dono el meu consentiment al tractament de les meves dades personals per les finalitats descrites.