Ser voluntari/a de l'ACAB

Voluntaris

Per què ser voluntari de l'ACAB?

1
Ajudaràs en la tasca encomiable de recolzar i acompanyar persones afectades per un TCA i les seves famílies en el llarg i complex procés de recuperació.
2
Formaràs part dun equip de voluntariat compromès i imprescindible per a lentitat i per a la societat, estenent llaços dunió en un entorn de col·laboració mútua.
3
Brindaràs el teu temps i el teu esforç a persones que ho necessiten, amb els beneficis per a un/a mateix/a de ser part activa d'una societat que avança per a totes i tots.
4
Aprendràs noves habilitats, adquirint experiència i coneixements a la teva àrea o en altres desconegudes que t'enriquiran tant personalment com professionalment.
Col·labora amb ACAB

Fes-te voluntari/a

Formulari de voluntari/a NEW

"*" indicates required fields

Consentiment*
En compliment del què indica el Reglament General de Protecció de Dades, (UE) 2016/679 de 27 d’abril, l’informem que vostè por exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió o oposició enviant un correu electrònic a acab@acab.org, indicant el dret que desitja exercir i identificant-se adequadament. També l’informem que té el dret de presentar una reclamació davant de l’ Agència Espanyola de Protecció de Dades si considera que s’han vulnerat els seus drets. Les seves dades es conservaran mentre es mantingui la relació i desprès durant els anys necessaris per la prescripció de les responsabilitats legals. Dono el meu consentiment al tractament de les meves dades personals per les finalitats descrites.