LES NOSTRES OFICINES ROMANDRAN TANCADES TEMPORALMENT. OFERIM TOTS ELS NOSTRES SERVEIS TELEMÀTICAMENT.

Servei d'Atenció immediata

Amb una duració d’una hora aproximadament es podrà visitar personalment la nostra associació i ser atès/a per un voluntari especialitzat de l’equip. En aquestes visites s’ofereix un espai càlid i sincer amb l’objectiu de que totes les persones que ho necessitin puguin ser escoltades, acompanyades i informades en tot el seu procés.

En cap moment el servei d’acollides substitueix una intervenció ni cap tipus de tractament, doncs l’objectiu és sempre el poder recolzar i informar de quines són les vies a seguir per poder realitzar un tractament especialitzat.

Per tal de poder realitzar aquest tipus de servei, serà necessari contactar amb nosaltres i programar dia i hora.

Servei d’atenció: dilluns a dijous de 16.30h a 19.30h

 


Servei d’atenció telefònica

Viure lluny de nosaltres no és un impediment. El servei d’atenció telefònica és un servei realitzat pel nostre equip tècnic amb el suport i col·laboració del nostre equip de voluntaris. Aquest servei es realitza durant tota la jornada (9.00 a 20.00), així que pots trucar-nos sempre que ho necessitis.

Telèfon de contacte: 93 454 91 09


Servei d’atenció per correu electrònic

A través de la nostra web també pots adreçar-nos a nosaltres a través de correu electrònic i intentarem solucionar els dubtes que es tinguin en la major brevetat possible.

Formulari de consulta


Servei per videoconferència

Si no pots assisitir presencialment al servei d’acollida perquè vius molt lluny de Barcelona, t’oferim el servei d’atenció inmmediata per videoconferència.

Aquesta possibilitat és per a persones que viuen fora de Barcelona.

Si estàs interessat/da, truca’ns:

Telèfon de contacte: 93 454 91 09


Si has estat atès per l’equip de l’Associació contra l’anorèxi ai la bulímia, necessitem que ens donis el teu consentiment per  obrir-te una fitxa.