Servei d'Atenció immediata

Amb una duració d’una hora aproximadament es podrà visitar personalment la nostra associació i ser atès/a per un voluntari especialitzat de l’equip. En aquestes visites s’ofereix un espai càlid i sincer amb l’objectiu de que totes les persones que ho necessitin puguin ser escoltades, acompanyades i informades en tot el seu procés.

En cap moment el servei d’acollides substitueix una intervenció ni cap tipus de tractament, doncs l’objectiu és sempre el poder recolzar i informar de quines són les vies a seguir per poder realitzar un tractament especialitzat.

Per tal de poder realitzar aquest tipus de servei, serà necessari contactar amb nosaltres i programar dia i hora.

Servei d’atenció: dilluns a dijous de 16.30h a 19.30h

Telèfon de contacte: 93 454 91 09


Servei d’atenció telefònica

Viure lluny de nosaltres no és un impediment. El servei d’atenció telefònica és un servei realitzat pel nostre equip tècnic amb el suport i col·laboració del nostre equip de voluntaris. Aquest servei es realitza  de 9.00 a 14:00 i de  15:00 a 20.00.

Telèfon de contacte: 93 454 91 09


Servei d’atenció per correu electrònic

A través de la nostra web també pots adreçar-nos a nosaltres a través de correu electrònic i intentarem solucionar els dubtes que es tinguin en la major brevetat possible.

Formulari de consulta


Servei per videoconferència

Si no pots assistir-hi presencialment al servei d’acollida perquè vius molt lluny de Barcelona, t’oferim el servei d’atenció immediata per videoconferència.

Aquesta possibilitat és per a persones que viuen fora de Barcelona.

Si estàs interessat/da, truca’ns:

Telèfon de contacte: 93 454 91 09