22 setembre, 2023

ESTIMADES VALENTES

Estimades valentes,

Avui vull compartir algunes paraules per vosaltres. Sé que en aquest moment esteu passant per moments difícils lluitant contra un TCA, i vull que sapigueu que no esteu soles en aquest viatge. Soc una noia de 23 anys que ha superat un TCA, i els vull oferir el meu suport i comprensió.

Sé com n’és d’aclaparador aquest camí. Sovint sembla una batalla sense fi, però us vull recordar que la recuperació és possible. Quan era al vostre lloc, sentia que no hi havia esperança, però amb el temps, vaig aprendre que la força que necessitem per guarir és dins nostre.

Recordeu que no esteu definides pel vostre trastorn de conducta alimentària. Sou molt més que això. Sou persones increïbles amb somnis, passions i un potencial infinit. La recuperació és un procés gradual i està bé demanar ajuda. No tingueu por de buscar suport de professionals de la salut mental i de confiar en els vostres éssers estimats.

També us vull recordar que l’autoacceptació és fonamental en aquest viatge. Vaig aprendre a acceptar-me a mi mateixa, incloses les meves imperfeccions. Comprendre que la bellesa ve en totes les formes i mides va ser un gran pas cap a la recuperació.

Cada dia és una oportunitat per avançar una mica més cap a la llum. Hi haurà moments difícils, recaigudes i dies foscos, però també hi haurà moments d’esperança, d’alegria i d’amor. Mai deixeu de lluitar per vosaltres mateixes, perquè mereixeu una vida plena i feliç.

No oblideu que hi ha una comunitat de persones que us donem suport i entenem. Juntes, som més fortes. Sempre hi ha una mà amiga disposada a ajudar.

Amb amor i admiració,

N.G.