17 novembre, 2023

NO DEIXAR QUE ENTRE NOVAMENT

Ella avança, cerca la immediatesa, el ja, no espera, no tolera esperar, el deixar fluir de la vida, de les coses. Cerca la immediatesa constant. Suma, ròssec sumant pensaments. Així passen les hores, et tracta d’embolicar. T’encega. Perdo el meu focus, per moments el meu camí es desvia de la seva ruta principal. Les meves determinacions es difuminen en les tenebres de tot el que apareix.

És aquí on perdo el meu focus, la meva llum, el meu cos comença a somatitzar, no pot quedar-se quieta, venen els pensaments boicotejadors, soc lletja, em veig malament, es desfigura la meva imatge, cerca el refugi de calmar l’ansietat en el menjar, el meu cos es desarma en mil trossos, les meves mans no arriben a recollir totes les peces. Perdo el meu eix, l’eix d’on estic i qui soc. Sento que no puc, que és massa per a mi, que no soc acceptada o que no valc res. El meu cos físic desapareix, la meva llum s’apaga. Sento un remolí en la meva ment. NO PARA, NO PARA.

ÉS EN AQUESTS MOMENTS, ON LA MEVA CONSCIÈNCIA ÉS MAJOR I EM DIU: KATI, PER A. ETS AQUÍ I ARA. ETS MÉS GRAN DEL QUE IMAGINES, MÉS FORT DEL QUE ET CREÏS. ABRAÇA’T, ACARONA’T, CONNECTA’T AMB EL TEU COS. ETS ÚNICA, ABRAÇA’T I ABRAÇA A AQUESTA NENA INTERIOR.

ESTIMA’T! AIXÍ COM ETS! ESTIMA’T! AGRAEIX CADA DIA! Troba el teu refugi en tu. Plora, allibera i crida, connecta’t amb la teva essència. AIXÍ COMENÇO A BRILLAR NOVAMENT, EL MEU COS S’ARMA, EL MEU COR TORNA A BATEGAR HARMÒNICAMENT, LA MEVA MENT FOCALITZA, VEU UN RUMB.

NO VAIG DEIXAR QUE PASSADA AQUESTA VEGADA, VA QUEDAR FORA.

FES TOT EL QUE ET NODREIXI. APAGA LA TEVA MENT, CONNECTA AMB EL COR, D’AQUESTA MANERA, VEURÀS EL MERAVELLOSA QUE ÉS LA TEVA VIDA!!!

ÉS UN TREBALL DEL DIA A DIA, GAUDEIX DELS TEUS ASSOLIMENTS I DE L’AMOR A UNA MATEIXA, AQUÍ ESTÀ L’ÈXIT! SOM ÉSSERS ÚNICS I EN PERILL D’EXTINCIÓ, ABRAÇA’T FORTA!

Katia.