5 abril, 2024

ESTIMAT/DA AMIC/GA,

Estimat/da amic/ga,

Sé que en aquest moment estàs travessant una batalla difícil, una lluita contra aquesta veu que et xiuxiueja a l’orella i et fa creure que el menjar és la teva enemiga. Però et vull recordar que no estàs sola en aquest camí. Estic aquí per recolzar-te i recordar-te el bonic plaer que el menjar et pot brindar.

La vida és plena de petits tresors, i el menjar és un dels més preciosos. No es tracta només de nodrir el nostre cos, sinó també alimentar la nostra ànima. És un acte d’amor cap a nosaltres mateixos, una celebració de la vida i de tot allò que ella té per oferir-nos.

Recorda els moments feliços que vas compartir al voltant d’una taula amb els teus éssers estimats. L’aroma temptadora del teu menjar preferit, el sabor reconfortant d’un plat casolà preparat amb amor, la calidesa que se sent en compartir un dinar amb amics i familiars. Aquests són els petits plaers que fan que la vida valgui la pena.

No permeteu que l’anorèxia us robi aquests moments de felicitat. Sé que pot ser difícil, però cada mos que prens és un pas cap a la recuperació, cap a una vida plena de joia i satisfacció. Permet-te gaudir del menjar, sense culpa ni por.

Recorda que ets digna de plaer i felicitat, i que mereixes gaudir de cada experiència deliciosa que la vida té reservada per a tu. Estic aquí per recolzar-te en aquest viatge, per celebrar amb tu cada petit èxit i per recordar-te com n’és de bonica la vida quan ens permetem assaborir-la plenament.

Amb amor i comprensió,

El teu JO del futur

 

Patricia Bartolomé