Vine a l’acte de celebració de l’Associació Contra l’Anorèxia i la Bulímia l’11 de juny

El proper dimarts 11 de juny portarem a terme l’Acte de Celebració de l’Associació Contra l’Anorèxia i la Bulímia a la Sala Francesc Cambó del Recinte Modernista de Sant Pau. Comptarem amb la conferència “Les llavors d’una autoestima sana en els fills i filles”, a càrrec d’Eva Bach, portarem a terme l’assemblea anual de socis i tindrà lloc la 2ª Edició del Lliurament dels Premis Mirall.

Eva Bach, pedagoga, mestra, professora de diversos màsters i postgraus, columnista del Diari Ara Criatures i autora de diversos llibres: “Educar per estimar la vida”, “La bellesa de sentir”, “Por amor a mi familia”, “Adolescentes, qué maravilla”, “La asertividad”, “Des-educa’t”, “Sedueix-te per seduir” i d’un llibre sobre educadors i educadores influencers que sortirà aquest 2019, ens parlarà de què és l’autoestima, com es desenvolupa, i molt important, què podem fer com a pares i mares, i també professionals, per afavorir una autoestima sana en adolescents i joves.

A continuació de la xerrada de l’Eva portarem a terme l’Assemblea Anual de Socis de l’Associació Contra l’Anorèxia i la Bulímia i acte seguit tindrà lloc la 2ª Edició del Lliurament dels Premis Mirall, l’objectiu dels quals és fer un reconeixement a aquelles actuacions més rellevants en la lluita contra els trastorns de la conducta alimentària.

Per a més informació consulteu el Programa de l’Acte i la informació sobre la xerrada “Les llavors d’una sana autoestima en els fills i filles”.

És necessari inscriure’s a l’acte trucant al 93 454 91 09 o omplint el formulari d’inscripció (inscripcions gratuïtes)

Us hi esperem!