7 juliol, 2023

L’ESQUITX DE LA SUPERACIÓ

Et vas oblidar de tu mateixa per ressorgir en la plena autenticitat, però això va comportar un gran sacrifici en el què, ara, aquella experiència només t’aporta molta més fortalesa i vàlua personal del què en podries haver imaginat en temps llunyà.

I si! Va ser tot un repte. Un repte que t’emportaràs de per vida, perquè una superació només té un resultat que és la valentia de seguir aquí i continuar endavant amb fermesa per gaudir en connexió amb la vida.

Davant la sinceritat ningú et va dir que seria fàcil. Posicionar-te en la vida només depèn de tu i retrobar-te amb ella va ser un gran eclipsi d’esforç i coratge. Però ets aquí, amb el cap alçat farcit de bones emocions, aprenent i utilitzant les febleses esdevingudes per prioritzar i engrandir la teva estima, fent lluint l’acceptació de la teva essència amb prou valentia.

Sigues tu mateixa sense mirar enrere i no et detinguis amb sentiments de culpabilitat que paralitzen. Deslliura’t de tot allò del teu entorn que et minimitza i impulsa’t a la vida amb orgull per ser com ets, per com vas aprendre de l’experiència i per les coses que encara resten per venir. Mentrestant… contagia el teu entorn amb positivitat i il·lusió.

 

Natalia Freitas